inplantservice-bloembakken

Inplantservice bloembakken

Wij hebben voor u een speciale inplantservice bedacht waarbij wij alle zorg uit handen nemen. Het enige wat u hoeft te doen is uw bakken schoon bij ons brengen.

Arrangementen voorjaar - Prijzen vanaf € 20,-

Tuincentrum De Bruijn is dealer van Technoplant producten en biedt een unieke inplantservice in de Venezia balkonbakken, Waterpot en Aqua Top potten. Door gebruik te maken van de beste potgrond, voedingstoffen, potten en opkweek in onze kassen geniet u al vroeg in het jaar van de mooiste planten en bloemen. Door het waterreservoir in de gebruikte potten geniet u extra lang van het resultaat.

Hoe werkt het in het voorjaar

Wij hebben speciale arrangementen samengesteld waaruit u kunt kiezen (één enkele kleur per bak of pot is natuurlijk ook mogelijk). U kunt dan ieder jaar uw Technoplant Bloembakken schoon bij ons inleveren, wij kweken dan uw bestelling volledig op.

U wilt toch ook mooie bloembakken in het najaar?

Wat kost het

U betaalt een vaste prijs per bak afhankelijk van de maat (vanaf € 20,00).

  • Inleveren bloembakken: 25 februari t/m 18 maart
  • Eerste 2 weken van mei: ophalen bloembakken

Arrangementen najaar

U wilt toch ook mooie bloembakken in het najaar?

Hoe werkt het in het najaar/winter

Speciaal voor het najaar/winter hebben wij diverse mogelijkheden bedacht om al uw eigen bloembakken en potten te kunnen vullen. In ons tuincentrum bespreken we wat uw smaak is en vullen vaak direct uw bakken terwijl u wacht. U zult versteld staan hoe mooi het is en hoe lang de bakken uw tuin zullen opvrolijken tot in het voorjaar.

Hoe werkt het?

Wij hebben speciale arrangementen samengesteld, voorjaar of najaar, waaruit u kunt kiezen (één enkele kleur per bak of pot is natuurlijk ook mogelijk).
U kunt dan ieder jaar uw "Venezia bloembakken" of "Waterpot" en Aqua Top potten schoon bij ons inleveren, wij kweken dan uw bestelling volledig op.

  • Inleveren bloembakken: 27 februari t/m 19 maart
  • Eerste 2 weken mei ophalen bloembakken