Kerst

Voor kerst 2020 kunt u ook dit jaar weer op Tuincentrum De Bruijn rekenen. De voorbereidingen zijn al in volle gang om ook dit jaar weer een ruim aanbod aan kerstdecoratie, cadeaus en kerstbomen samen te stellen. Je kunt bij ons al ruim voor kerst terecht om inspiratie op te doen voor in en om het huis. De voorpret is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de hele kerst periode en daar dragen wij dan ook graag aan bij. Je dompelt je bij ons helemaal onder in de kerst sfeer en komt vol ideeën thuis om er dit jaar een prachtige kerst van te maken!

Kerstbomen en standaarden in Utrecht

Bij Tuincentrum De Bruijn vind je kerstbomen en verschillende kerstboomstandaarden zoals de Easyfix. Deze is gemakkelijk in gebruik en daarnaast zorgen wij er bij de aankoop voor dat de kerstboom klaar is om op de standaard te zetten. Vanaf eind november vind je bij ons verschillende soorten en maten kerstbomen die je kunt komen uitzoeken. Wij maken de kerstboom dan klaar om mee te nemen, dan zet je hem thuis gemakkelijk op de standaard. Daarna begint natuurlijk het echte decoratie werk, waarvoor je bij ons ook zeker aan het juiste adres bent. 

Kerstdecoratie tuincentrum De Bruijn

Kerstdecoratie 2020 Tuincentrum De Bruijn

Kerstdecoratie 2020 Tuincentrum De Bruijn

Kerstdecoratie en kerstverlichting kopen in 't Goy

Voor kerstverlichting en kerstversiering ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres. Je vindt bij ons altijd diverse soorten, stijlen, kleuren en materialen als het gaat om kerstdecoratie. Zo kun je ieder jaar weer mooie nieuwe decoraties toevoegen, of het dit jaar eens over een hele andere boeg gooien. Ook vind je passende kleine cadeautjes voor rondom de feestdagen periode. Je bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere: 

  • Kerstballen
  • Kerstverlichting voor binnen
  • Kerstverlichting voor buiten
  • Kerstslingers
  • Kaarsen 
  • Beelden
  • Overige kerst- en winterse decoraties

Kerstdecoratie trends 2020

De trends op het gebied van decoratie en verlichting voor kerst 2020 zien er weer veelbelovend uit. Hoewel ons Nederlandse kerst niet direct een witte kerst belooft, is dit zeker wel iets dat veel terug gaat komen qua decoratie. De sneeuw zien we op zo veel mogelijk manieren terug, zoals in de kerstboom en in de rest van het interieur. Ook velvet hebben we al een aantal jaar terug zien komen en heeft ook zeker dit jaar een plek bemachtigd in de kerst trends. De traditionele trend met nostalgische vormen en kleuren blijven we ook dit jaar weer terug zien. Als laatste is de tropische kerst een nieuwe trend dit jaar, met onder andere flamingo's en palmbomen. 

Kerst assortiment Tuincentrum De Bruijn

Bezoek Tuincentrum De Bruijn voor een mooie en sfeervolle kerst

Je bent van harte welkom in ons tuincentrum om vanaf november jouw inspiratie op te doen voor een mooie en sfeervolle kerst. Je vindt bij ons alles van kerstballen en kerstverlichting tot aan kerstbomen en standaarden. Verschillende stijlen en kleuren zijn op stijlvolle wijze weergegeven waardoor er voor iedereen wel mooie decoratie te vinden is. Ook verkopen wij in de feestdagen periode vuurwerk, die je in onze vuurwerk webshop kunt bestellen. Bij Tuincentrum De Bruijn helpen we je graag op weg naar fijne en sfeervolle feestdagen!