Bent u op zoek naar een kuipplanten winterstalling? Tuincentrum De Bruijn heeft al meer dan 30 jaar een winterstalling om uw kuipplanten of orangerieplanten te laten overwinteren in ons plantenhotel. Ook Acanthus kuipplanten winterstalling hebben wij sinds 2017 overgenomen en zetten wij volledig voort. Profiteer van de voordelen van onze kuipplanten winterstalling! Woont u nabij Houten en wilt u ook graag dat uw kuipplanten goed de winter doorkomen? Dat komt zeker goed met onze kuipplanten winterstalling.

Kuipplanten winterstalling_de Bruijn

Bescherm uw planten

Ga goed voorbereid de winter in. Bescherm uw terrasplanten tegen de winterkou door potten, stammen en kronen in te pakken. Het beste is natuurlijk een kasje om de planten te overwinteren. Als u al die rompslomp niet wilt, kan Tuincentrum De Bruijn uw planten prima overwinteren in de speciaal daarvoor ingerichte kas, onze kuipplanten winterstalling. De kwetsbare planten verblijven hier van half oktober tot circa half mei onder optimale klimatologische omstandigheden. We behandelen ze tegen eventueel ongedierte, snoeien ze vakkundig en de planten lopen mee in ons voedingsprogramma van de kwekerij.Kuipplanten winterstalling Tuicentrum de Bruijn:

  • Wij nemen planten aan vanaf pot diameter 35 cm
  • Uw planten worden overwinterd bij plus 5°C;
  • Uw planten worden insectenvrij gehouden volgens MPS keurmerk (Milieu Project Sierteelt);
  • Uw planten krijgen water en bemesting volgens MPS-norm;
  • Uw planten worden op groeiafstand overwinterd (afhankelijk van soort);
  • Uw planten hebben in het voorjaar een grote voorsprong waardoor u er langer plezier van heeft;
  • Transporteren en ophalen bij u thuis? Bel ons even voor de mogelijkheden. 030-6011365;
  • Prijs vanaf 1 M2 (vierkante meter) € 59.50 vanaf half oktober tot half mei incl. BTW.

Vanaf half oktober kunt u elke zaterdag zonder afspraak uw planten komen brengen of een afspraak maken dat wij ze komen ophalen. En uiterlijk half mei dient u ze weer opgehaald te hebben. U kunt deze uiteraard tegen meerprijs verlengen (i.v.m. vakantie etc.).

Kuipplanten winterstalling_de Bruijn

Vervoeren van uw planten door heel Nederland

Planten uit uw tuin halen en transporteren? Dat vervoer doen wij zelf. Bel ons even voor de mogelijkheden 030-6011365. Als u de planten klaar heeft staan voor transport kunt u bij onderstaande vervoerders terecht.

FASTJOB.NL
06 304 048 65
www.fastjob.nl

Thijsse Koeriersdienst
030 - 637 77 03
www.thijse.nl
info@thijse.nl

Let op! Voor bovenstaande transporteurs dient u er dan wel voor te zorgen dat de planten aan de straatkant staan zodat de vrachtauto op verharde ondergrond kan laden. M.a.w. deze chauffeurs halen de planten niet uit de achtertuin! Moeten de planten wel uit de tuin gehaald worden, dan komen wij deze zelf vervoeren.