Vuurwerk

Ben je op zoek naar vuurwerk? Dan ben je bij Tuincentrum de Bruijn gelegen in 't Goy aan het juiste adres! Bestel snel jouw vuurwerk online of kom bij ons langs! Om knallend het nieuwe jaar in te gaan heb je natuurlijk wel vuurwerk nodig. In ons tuincentrum vind je een breed aanbod aan allerlei verschillende soorten vuurwerk. Als je wat minder van die knallen houdt, hebben wij ook prachtig siervuurwerk, net zo feestelijk! Heb je vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Het beste en mooiste vuurwerk vind je bij Tuincentrum de Bruijn!

Vuurwerk_Tuincentrum de Bruijn

Veilig vuurwerk afsteken

Ga je binnenkort vuurwerk bestellen? Wanneer je jouw vuurwerk hebt aangeschaft bij Tuincentrum de Bruijn in 't Goy nabij Nieuwegein, Houten, Zeist en Utrecht, is het natuurlijk wel belangrijk dat je deze veilig afsteekt. Hiervoor hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet waarmee je rekening mee moet houden als je vuurwerk gaat afsteken: 

  • Lees altijd de gebruiksaanwijzing van het vuurwerk;
  • Zorg dat siervuurwerk altijd stevig en stabiel staat opgesteld;
  • Vuurwerkpijlen mag je alleen afsteken in een (goedgekeurde) lanceerstandaard;
  • Steek vuurwerk dat niet is afgegaan nooit opnieuw aan. De kans is groot dat dit te snel ontbrandt;
  • Steek vuurwerk aan met een aansteeklont;
  • Blijf op een veilige afstand van het vuurwerk; 
  • Draag geen licht ontvlambare kleding, zoals nylon, maar kies bijvoorbeeld voor kleding van spijkerstof, wol of katoen. En draag een jas zonder capuchon. In een capuchon kan per ongeluk vuurwerk terechtkomen.

Vuurwerk_Tuincentrum de Bruijn

Wanneer mag ik vuurwerk afsteken en bezitten?

Wanneer je vuurwerk hebt aangeschaft, kun je waarschijnlijk niet wachten om dit aan te steken! Dat begrijpen wij maar al te goed. Toch is het belangrijk dat je zich wel aan de regels houdt als het gaat om het afsteken en bezitten van vuurwerk: 

  • Van 31 december 18.00 uur tot 1 januari 02.00 uur mag je vuurwerk afsteken. Wanneer een van de verkoopdagen (29, 30 en 31 december) op een zondag valt, wordt er deze dag geen vuurwerk bij ons verkocht.  Je kunt dan wel vuurwerk kopen op 28 december.
  • Je mag geen vuurwerk bij je hebben op de openbare weg vóór en ná de verkoopdagen.

Vuurwerk kopen in 't Goy

Bestel hier jouw vuurwerk! Wanneer je vuurwerk wilt kopen moet je toch echt bij Tuincentrum de Bruijn wezen. Tuincentrum de Bruijn is gelegen in 't Goy nabij Nieuwegein, Houten, Zeist en Utrecht. Wees er op tijd bij, want het vuurwerk is altijd snel uitverkocht. Wanneer je vragen hebt over ons assortiment of over de voorraad, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je maar al te graag! Graag tot ziens bij Tuincentrum de Bruijn.