Vuurwerk

Bent u op zoek naar vuurwerk? Dan bent u bij Tuincentrum de Bruijn gelegen in 't Goy aan het juiste adres! Bestel snel uw vuurwerk online of kom bij ons langs! Om knallend het nieuwe jaar in te gaan heeft u natuurlijk wel vuurwerk nodig. In ons tuincentrum vindt u een breed aanbod aan allerlei verschillende soorten vuurwerk. Als u wat minder van die knallen houdt, hebben wij ook prachtig siervuurwerk, net zo feestelijk! Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Het beste en mooiste vuurwerk vindt u bij Tuincentrum de Bruijn!

Vuurwerk_Tuincentrum de Bruijn

Veilig vuurwerk afsteken

Gaat u binnenkort vuurwerk bestellen? Wanneer u uw vuurwerk heeft aangeschaft bij Tuincentrum de Bruijn in 't Goy nabij Nieuwegein, Houten, Zeist en Utrecht, is het natuurlijk wel belangrijk dat u deze veilig afsteekt. Hierbij hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet waarmee u rekening kunt houden wanneer u vuurwerk gaat afsteken: 

  • Lees altijd de gebruiksaanwijzing van het vuurwerk;
  • Zorg dat siervuurwerk altijd stevig en stabiel staat opgesteld;
  • Vuurwerkpijlen mag u alleen afsteken in een (goedgekeurde) lanceerstandaard;
  • Steek vuurwerk dat niet is afgegaan nooit opnieuw aan. De kans is groot dat dit te snel ontbrandt;
  • Steek vuurwerk aan met een aansteeklont;
  • Blijf op een veilige afstand van het vuurwerk; 
  • Draag geen licht ontvlambare kleding, zoals nylon, maar kies bijvoorbeeld voor kleding van spijkerstof, wol of katoen. En draag een jas zonder capuchon. Hierin kan per ongeluk vuurwerk terechtkomen.

Vuurwerk_Tuincentrum de Bruijn

Wanneer mag ik vuurwerk afsteken en bezitten?

Wanneer u uw vuurwerk heeft aangeschaft bij Tuincentrum de Bruijn, kunt u waarschijnlijk niet wachten om dit aan te steken! Dat begrijpen wij maar al te goed. Toch is het belangrijk dat u zich wel aan de regels houdt als het gaat om het afsteken en bezitten van vuurwerk: 

  • Van 31 december 18.00 uur tot 1 januari 02.00 uur mag u vuurwerk afsteken. Wanneer een van de verkoopdagen (29, 30 en 31 december) op een zondag? valt, wordt er deze dag geen vuurwerk bij ons verkocht.  U kunt dan wel vuurwerk kopen op 28 december.
  • U mag geen vuurwerk op de openbare weg bij u hebben vóór en ná de verkoopdagen.

Vuurwerk kopen in 't Goy

Bestel hier uw vuurwerk! Wanneer u vuurwerk wilt kopen moet u echt bij Tuincentrum de Bruijn wezen. Tuincentrum de Bruijn is gelegen in 't Goy nabij Nieuwegein, Houten, Zeist en Utrecht. Wees er op tijd bij, want het vuurwerk is altijd snel uitverkocht. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment of over de voorraad, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u maar al te graag! Graag tot ziens bij Tuincentrum de Bruijn.  

 

Tuincentrum de Bruijn Tuincentrum de Bruijn Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00030 - 60 11 365Plan route