Kerst

Voor een sprankelende kerst kom je ook dit jaar weer naar Tuincentrum De Bruijn in 't Goy. De voorbereidingen zijn al in volle gang om ook dit jaar weer een ruim aanbod aan kerstdecoratie, cadeaus en kerstbomen samen te stellen. Vanaf november is ons tuincentrum omgetoverd in kerstsfeer en doe je inspiratie op voor in en om het huis. Bij Tuincentrum De Bruijn houden we enorm van de voorpret. Doe nieuwe ideeën op voor een feestelijke Kerstmis en haal de mooiste artikelen in huis voor een prachtige kerst!

Kerstboom en kerstboomstandaard in Utrecht

Bij Tuincentrum De Bruijn vind je kerstbomen en verschillende kerstboomstandaarden zoals de Easyfix. Deze is erg makkelijk te gebruiken en maakt het opzetten van een kerstboom simpel en leuk! Koop je bij ons een kerstboom, dan zorgen wij ervoor dat de kerstboom helemaal klaar is om op de standaard te zetten. Vanaf eind november vind je bij ons verschillende soorten en maten kerstbomen. Heb je jouw droomboom gevonden? Wij maken jouw kerstboom klaar om mee te nemen en pakken deze in zodat je hem makkelijk meeneemt in de auto. Plaats de kerstboom thuis gemakkelijk op de Easyfix-standaard en hij staat in no-time kaarsrecht. 

Kerstdecoratie tuincentrum De Bruijn

Kerstdecoratie 2020 Tuincentrum De Bruijn

Kerstdecoratie 2020 Tuincentrum De Bruijn

Kerstdecoratie en kerstverlichting kopen in 't Goy

Op zoek naar trendy kerstverlichting en kerstversiering? Bezoek Tuincentrum De Bruijn in 't Goy en doe inspiratie op voor een sprankelende kerst. Je vindt bij ons kerstdecoratie in diverse thema's, stijlen, kleuren en materialen. Zo maak je van Kerstmis elk jaar weer een feestje. Voeg gekke edecoraties toe aan je huidige collectie of vervang oude artikelen door splinternieuwe. Op zoek naar kleine cadeautjes voor rondom de feestdagen periode? Je bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere: 

 • Kerstballen,
 • Kerstverlichting voor binnen,
 • Kerstverlichting voor buiten,
 • Kerstslingers,
 • Kaarsen,
 • Beeldjes,
 • Overige kerst- en winterse decoraties.

Kersttrend 2020 - Tuincentrum De Bruijn

Trends kerstdecoratie 2020

Wij staan te popelen om je de nieuwste trends op het gebied van decoratie en verlichting te laten zien.

 • De eerste trend die je dit jaar veel ziet, is een witte kerst. De sneeuw zien we op zoveel mogelijk manieren terug, zoals in de kerstboom, op het raam, in accessoires en in de rest van het interieur.
 • Ook velours en velvet komt dit jaar weer helemaal terug.
 • Natuurlijk ontbreekt de traditionele trend met nostalgische vormen en kleuren als groen en rood niet in ons tuincentrum.
 • Als laatste is de tropische kerst een nieuwe trend dit jaar, met onder andere flamingo's, ananassen en palmbomen. 

Kerstverlichting - De Bruijn

Bezoek Tuincentrum De Bruijn voor een mooie en sfeervolle kerst

Je bent van harte welkom in ons tuincentrum om vanaf november volop inspiratie op te doen voor een mooie en sfeervolle kerst. Je vindt bij ons prachtige kerstballen, sfeervolle kerstverlichting en geurende kerstbomen. Wij presenteren verschillende stijlen en kleuren van de nieuwste kersttrends van 2020. Ook verkopen wij in de feestdagenperiode vuurwerk. Bestel vuurwerk in onze vuurwerkwebshop. Bij Tuincentrum De Bruijn helpen we je graag op weg naar sfeervolle feestdagen. Ons tuincentrum is ruim opgezet, hierdoor doe je rustig en veilig kerstinkopen. Lees welke maatregelen wij treffen in ons tuincentrum.