Kwekerspotgrond

Legro, onze fabrikant van kwekerspotgrond verpakt nu ons eigen uitgebalanceerde recept potgrond in zakken. Ook jij kunt dus nu dit toppproduct kopen! Het grote voordeel van De Bruijn Kwekerspotgrond is de enorme watervasthoudendheid zonder dat de plant snel verzuipen. Wil je graag jouw planten verwennen me Legro kwekerspotgrond? Kom dan langs in Tuincentrum de Bruijn. Je kunt onze openingstijden vinden op onze contactpagina


Kwaliteit en duurzaamheid

Al onze planten staan in de Legro Kwekerspotgrond gekweekt en dat kun je zien. Probeer deze potgrond eens met zijn unieke eigenschappen en je zult verstelt staan van de kwaliteit en duurzaamheid.

Assortiment Culvita potgrond

Tuincentrum de Bruijn biedt ook potgrond van Culvita. De potgrond van Culvita staat voornamelijk bekend om de geweldige kwaliteit. De potgrond van Culvita is met veel zorg samengesteld. De juiste ingrediënten en samenstellingen maken dit product dan ook zo succesvol.

Wij hebben momenteel de onderstaande varianten Culvita potgrond in ons assortiment. 
 

1. Universele potgrond

Culvita Potgrond Universeel is de standaard potgrond geschikt voor veel toepassingen. Culvita Potgrond Universeel  is een teeltsubstraat die kan worden gebruikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Ontzettend makkelijk in gebruik.

kwekerspotgrond-kopen-tc-de-bruijn

2. Biologische potgrond

Culvita Biologische Potgrond is voor algemeen gebruik in bloempotten, -bakken en borders. Culvita Biologische Potgrond is voor algemeen gebruik in bloempotten, -bakken en borders. Deze 100% natuurlijke potgrond kan dus binnen als buitenshuis toegepast worden, met als resultaat mooie en gezonde planten.
 

3. Aanplantgrond zuurminnende planten

Culvita Aanplantgrond Zuurminnend is ontwikkeld voor de aanplant van nieuwe zuurminnende tuinplanten. Daarnaast kan het ook worden toegepast bij het verplanten van bestaande beplanting.

zuurminnenden-planten-potgrond

4. Aanplantgrond

Culvita Aanplantgrond voor vaste planten is ontwikkeld voor de aanplant van nieuwe tuinplanten en bomen. Het kan ook worden toegepast bij het verplanten van bestaande beplanting.
 

5. Mediterrane potgrond 

Culvita Mediterrane Potgrond kan worden gebruikt voor palmen, olijven, vijgen, citrus-achtige en andere Mediterrane planten. Zo houd je de Mediterrane planten in jouw tuin of op het balkon nog langer mooi en gezond.

Mediterrane-potgrond

6. Tuinturf en cactusgrond

In ons assortiment vind je Culvita tuinturf en Culvita cactusgrond. De Culvita cactusgrond is speciaal samengesteld voor cactussen en vetplanten. Het mengsel is afgestemd op de meest ideale omstandigheden voor deze planten; schraal en droog.
 

7. Orchideeëngrond

Culvita Orchideeëngrond is de meest perfecte groeimedium voor Orchideeën. Door de speciale structuur en grofheid biedt het een uitstekende doorlaatbaarheid van water.

Potgrond-Orchidee

Kwekerspotgrond kopen bij Tuincentrum De Bruijn

De allerbeste kwekerspotgrond vind je bij Tuincentrum de Bruijn. Zoals je kunt zien hebben wij een breed assortiment aan kwekerspotgrond. Mocht je nou twijfelen welke kwekerspotgrond het meest geschikt is voor jouw tuin, dan geven onze medewerkers maar al te graag advies. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen bij Tuincentrum de Bruijn in 't Goy nabij Houten. Onze openingstijden en exacte locatie kun je  vinden op onze contactpagina