Kwekerspotgrond

Onze fabrikant van kwekerspotgrond "Legro" verpakt nu ons eigen uitgebalanceerde recept potgrond in zakken, zodat ook u dit top-product kunt kopen. Het grote voordeel van "De Bruijn kwekerspotgrond" is zijn enorme watervasthoudendheid zonder dat de plant snel kan verzuipen. Zou u ook graag Legro kwekerspotgrond willen kopen? Kom dan langs Tuincentrum de Bruijn. U kunt onze openingstijden vinden op onze contactpagina

Kwaliteit en duurzaamheid

Al onze planten staan in deze grond gekweekt en dat kun je zien.
Probeer deze potgrond eens met zijn unieke eigenschappen en u zult verstelt staan van de kwaliteit en duurzaamheid.

Culvita potgrond

Tuincentrum de Bruijn biedt ook potgrond van Culvita. De potgrond van Culvita staat voornamelijk bekend om de geweldige kwaliteit. De potgrond van Culvita is met veel zorg samengesteld. De juiste ingrediënten en samenstellingen maken dit product dan ook zo succesvol.

Assortiment Culvita

Bij Tuincentrum de Bruijn kunt u diverse soorten potgrond van het merk Culvita vinden. Tuincentrum de Bruijn heeft momenteel de onderstaande Culvita potgrond in zijn assortiment. 

 • Culvita Potgrond Universeel: Culvita Potgrond Universeel is de standaard potgrond geschikt voor veel toepassingen. Culvita Potgrond Universeel  is een teeltsubstraat die kan worden gebruikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten

Kwekerspotgrond_TC de Bruijn

 • Culvita Biologische Potgrond: Culvita Biologische Potgrond is voor algemeen gebruik in bloempotten, -bakken en borders. Culvita Biologische Potgrond is voor algemeen gebruik in bloempotten, -bakken en borders. Deze 100% natuurlijke potgrond kan dus binnen als buitenshuis toegepast worden, met als resultaat mooie en gezonde planten.
   
 • Culvita Aanplantgrond Zuurminnende planten: Culvita Aanplantgrond Zuurminnend is ontwikkeld voor de aanplant van nieuwe zuurminnende tuinplanten. Daarnaast kan het ook worden toegepast bij het verplanten van bestaande beplanting.

Kwekerspotgrond_TC de Bruijn

 • Culvita Aanplantgrond voor vaste planten etc.: Culvita Aanplantgrond is ontwikkeld voor de aanplant van nieuwe tuinplanten en bomen. Het kan ook worden toegepast bij het verplanten van bestaande beplanting.
   
 • Culvita Mediterrane Potgrond: Culvita Mediterrane Potgrond kan worden gebruikt voor palmen, olijven, vijgen, citrus-achtige en andere Mediterrane planten.

Kwekerspotgrond_TC de Bruijn

 • Culvita Tuinturf
   
 • Culvita Cactusgrond: speciaal samengesteld voor Cactus en vetplanten. Het mengsel is afgestemd op de meest ideale omstandigheden voor deze planten; schraal en droog.
   
 • Culvita orchideeëngrond: Culvita Orchideeëngrond is de meest perfecte groeimedium voor Orchideeën. Door de speciale structuur en grofheid biedt het een uitstekende doorlaatbaarheid van water.

Kwekerspotgrond_TC de Bruijn

Kwekerspotgrond kopen 

De allerbeste kwekerspotgrond vindt u bij Tuincentrum de Bruijn. Zoals u kunt zien hebben wij een breed assortiment aan kwekerspotgrond. Mocht u twijfelen welke kwekerspotgrond het meest geschikt is voor u, dan geven onze medewerkers maar al te graag advies. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Tuincentrum de Bruijn in 't Goy nabij Houten. Onze openingstijden en exacte locatie kunt u  vinden op onze contactpagina