Over ons

Alles weten over Tuincentrum De Bruijn?
 

Ontdek de geschiedenis van Tuincentrum De Bruijn

 

 

Eigen kwekerij

Tuincentrum De Bruijn kweekt zelf de mooiste bloemen. Wij zijn gespecialiseerd in kleurrijke zomerbloeiers zoals Petunia, Bacopa, Geranium, Fuchsia, Verbena en Calibrachoa. Maar ook voor de mooiste klimplanten, zoals Clematis, blauwe regen, Wisteria. Alle denkbare planten voor in de tuin vind je bij Tuincentrum De Bruijn. Kom gezellig langs en ontdek elke keer weer nieuwe soorten. 

Wij bieden zomerbloeiers de perfecte groeiomstandigheden tijdens de koude, gure winter. Dit zijn de factoren waar wij in onze kwekerij rekening mee houden:

  • lichtintensiteit
  • temperatuur
  • waterbehoefte
  • en.... liefde! 

Bezoek Tuincentrum De Bruijn

Tuincentrum De Bruijn is het groenste tuincentrum van Houten met een eigen kwekerij van zomerbloeiers. Breng een bezoek aan ons tuincentrum en geniet van de duizenden hangplanten die boven je hoofd hangen. Tuincentrum De Bruijn is meer dan een tuincentrum. Bij ons vind je prachtige hangplanten, hangzakken, hanging baskets, bloembakken, plantenvoeding en kwekerspotgrond. Kom langs voor een decoratieve plant voor in huis of in de tuin.

Op ruim 10.000 vierkante meter vind je alles wat groeit en bloeit. Hier is het heerlijk shoppen, kijken en vergelijken.

Zomerbloeiers

We hebben grote voorraad zomerbloeiers uit eigen kwekerij en voeren uitsluitend soorten die het bij jou goed doen! Voor vaste planten en kamerplanten heb je een royale keus en wij helpen je graag met het vullen van jouw bakken en potten zodat je thuis geen geknoei met potgrond e.d. meer hebt. Tuincentrum de Bruijn is o.a. dealer van de merken Capi, Elho, Culvita, Pokon, Bayer Technoplant, etc.

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een brandende vraag, zoals: wat is een makkelijke plant? Wij hebben altijd het juiste antwoord en het bijbehorende assortiment voor je klaarstaan. Zoek je planten die weinig water nodig hebben? Ook die hebben wij in huis. Er staat altijd een medewerker met ruime kennis van zaken voor je klaar. Wij hebben personeel met echte passie voor groen en bloemen. Bij Tuincentrum De Bruijn kom je dus niet alleen langs voor de mooiste bloemen, maar ook voor goed advies en een gezellige middag.

Ontdek elke dag iets nieuws

Elke keer als je langskomt, is er weer iets nieuws te ontdekken. Want wie kan zeggen dat hij een assortiment heeft dat elke dag groeit? Wij, bij Tuincentrum De Bruijn!

Wij zijn dealer van:
 

DCM meststoffen
Culvita
Ter steege
Pokon
Capi
Culterra
 

 

 

Klik op de Google Maps kaart om direct jouw route naar ons tuincentrum te bepalen: