Welkom bij Tuincentrum De BruijnEen decoratieve plant voor in huis of tuin. Kleurrijk cadeau voor een vriendin of een zakelijke relatie. Redenen genoeg om weer eens bij Tuincentrum De Bruijn te kijken. 
Het kleurrijkste tuincentrum met eigen kwekerij van zomerbloeiers van Houten verrast u graag met een uitgebreid assortiment.

Op ruim 10.000 vierkante meter vindt u alles wat groeit en bloeit. 
Hier is het heerlijk shoppen, kijken en vergelijken.

Zomerbloeiers

We hebben grote voorraad zomerbloeiers uit eigen kwekerij en voeren uitsluitend soorten die het bij u goed doen! Voor vaste planten en kamerplanten heeft u een royale keus en wij helpen u graag met het vullen van uw bakken en potten zodat u thuis geen geknoei van potgrond e.d. meer heeft. Tuincentrum de Bruijn is o.a. dealer van de merken Capi, Elho, Culvita, Pokon, Bayer Technoplant etc.

Wij staan altijd voor u klaar

En heeft u een vraag, bijvoorbeeld wat is een makkelijke plant, dan hebben wij genoeg voor u klaar staan. Of zoekt u planten die weinig water nodig hebben, ook die hebben wij in huis.
Er staat altijd een medewerker met kennis van zaken voor u klaar.

Elke dag wat nieuws ontdekken

Elke keer als u langs komt is er weer iets nieuws te ontdekken. Want wie kan zeggen dat hij een assortiment heeft dat elke dag groeit?