Turbo plantenvoeding

Ben je op zoek naar plantenvoeding waarbij je bloemen en planten als een speer gaan groeien? De turbo plantenvoeding uit ons assortiment zorgt ervoor dat jouw planten er nog mooier uit zullen gaan zien. Bestel deze plantenvoeding in onze webshop of kom langs bij ons tuincentrum in 't Goy. 

Hoe werkt de turbo plantenvoeding?

De turbo plantenvoeding is voor iedereen die van tuinieren houdt een aanwinst. Het is altijd vervelend om oude bloemen uit de planten te moeten halen en het lijkt wel alsof de planten bij de buren beter groeien. Met de turbo plantenvoeding uit ons assortiment heb je hier geen last meer van. Jouw planten zullen het hardst en mooist groeien van de hele straat! Turbo plantenvoeding is een volledig zuivere NPK meststof en zorgt ervoor dat jouw terrasplanten in bloembakken sneller zullen gaan groeien. Meng de turbo plantenvoeding met water in een gieter en geef de planten met het mengsel water. Heb je vragen over het gebruik van de turbo plantenvoeding? Kom gerust langs of neem contact met ons op! Onze medewerkers zijn van de werking op de hoogte en helpen je graag om jouw tuin of terras nog mooier te maken! 

Turbo plantenvoeding Tuincentrum De Bruijn

Turbo plantenvoeding: tevreden klanten

De turbo plantenvoeding is al door veel klanten van ons tuincentrum gekocht en gebruikt. Hierover horen wij veel positieve reacties. Daarnaast zijn er ook veel klanten die bij het horen van de functie, het gelijk aan willen schaffen! Om deze reden is de turbo plantenvoeding nu ook te bestellen in de webshop! Laat het product bij je thuis bezorgen of kies ervoor om de bestelling op te halen in het tuincentrum. Zo ben je ervan verzekerd dat je de turbo plantenvoeding in huis hebt wanneer je het nodig hebt!

Ervaringen met de Turbo plantenvoeding

Meer informatie over turbo plantenvoeding van De Bruijn

Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@tuincentrumdebruijn.nl of bel gerust naar 030 60 11 365.​ Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat de tuin er op zijn best bijstaat. De turbo plantenvoeding is ideaal voor terrasplanten, zoals:

  • Afrikaanse lelie
  • Hortensia
  • Tuinlobelia

De ervaringen

Het allerleukste vinden wij de reacties die we terug krijgen van onze klanten, zoals:

"Wij geven alle zomerbloeiers elke gietbeurt Turbo voeding en hoeven daardoor nooit meer oude bloemen uit te halen! Zo wordt tuinieren weer leuk!" 

Bestel de plantenvoeding online om het zelf ook te proberen!