Turbo plantenvoeding

Bent u op zoek naar plantenvoeding waarbij je bloemen en planten als een speer gaan groeien? De turbo plantenvoeding uit ons assortiment zorgt ervoor dat uw planten er nog mooier uit zullen gaan zien. Bestel deze plantenvoeding in onze webshop of kom langs bij ons tuincentrum in 't Goy. 

Hoe werkt de turbo plantenvoeding?

De turbo plantenvoeding is voor iedereen die van tuinieren houdt een aanwinst. Het is altijd vervelend om oude bloemen uit de planten te moeten halen en het lijkt wel alsof de planten bij de buren beter groeien. Met de turbo plantenvoeding uit ons assortiment heeft u hier geen last meer van. Uw planten zullen het hardst en mooist groeien van de hele straat! Turbo plantenvoeding is een volledig zuivere NPK meststof en zorgt ervoor dat uw terrasplanten in bloembakken sneller zullen gaan groeien. 

plantenvoeding-turbo-groei

Meng de turbo plantenvoeding met water in een gieter en geef de planten met het mengsel water. Heeft u vragen over het gebruik van de turbo plantenvoeding? Kom gerust langs of neem contact met ons op! Onze medewerkers zijn van de werking op de hoogte en helpen u graag om uw tuin of terras nog mooier te maken! 

Turbo plantenvoeding: tevreden klanten

De turbo plantenvoeding is al door veel klanten van ons tuincentrum gekocht en gebruikt. Hierover horen wij veel positieve reacties. Naast de tevreden klanten zijn er ook veel klanten in ons tuincentrum die bij het horen van de functie, het gelijk aan willen schaffen! Hierdoor kunt u de turbo plantenvoeding nu ook in de webshop bestellen. Kies voor een kilo verpakking of voor 500 gram. Ook kunt u de bestelling online voltooien, maar de turbo plantenvoeding ophalen in het tuincentrum. Zo bent u ervan verzekerd dat de turbo plantenvoeding te vinden is in ons assortiment. 

Meer informatie over turbo plantenvoeding van De Bruijn

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@tuincentrumdebruijn.nl of bel gerust naar 030 60 11 365.​ Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat de tuin er op zijn best bijstaat. De turbo plantenvoeding is ideaal voor terrasplanten, zoals:

  • Afrikaanse lelie
  • Hortensia
  • Tuinlobelia

 

Een tevreden klant van Tuincentrum De Bruijn:

"Wij geven alle zomerbloeiers elke gietbeurt Turbo voeding en hoeven daardoor nooit meer oude bloemen uit te halen! Zo wordt tuinieren weer leuk!"