Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Chinese bieslook, familie van de Liliaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. juni tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 70 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is goed verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant verdraagt zomerse droogte en winterse kou prima. Natte kwakkelwinters is een ander verhaal. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Allium tuberosum? De Allium tuberosum is ook wel bekend als Chinese bieslook. Deze Liliaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 70 centimeter. De Chinese bieslook is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Allium tuberosum? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Chinese bieslook niet!

  • Nederlandse naam: Chinese bieslook Wetenschappelijke naam: Allium tuberosum Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Allium Familie: Liliaceae Bloemkleur: Wit
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September
  • Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 70 Giftig: Nee