Boek nu uw workshop!

Boek nu uw workshop!

Het is alweer bijna maart en dat betekent twee dingen: Tuincentrum De Bruijn gaat weer open en de workshops Engelse hanging basket maken vinden deze maand weer plaats. Kom snel langs bij ons tuincentrum in 't Goy en bekijk ons complete aanbod. 

Boek nu

Workshop Engelse hanging basket maken: boek nu

Voordat u het weet zijn de 'Engelse hanging basket maken' workshops al volgeboekt. Wees dus snel en boek uw workshop nu! De workshops van Tuincentrum De Bruijn kunt u gemakkelijk online boeken, waarna u kunt kiezen uit verschillende data. Op dit moment zijn er nog maar twee data beschikbaar, alle andere data zijn volgeboekt! Online een workshop boeken is makkelijker dan u denkt. U rekent de prijs af in de webshop en wordt verwacht op de gekozen data. Lukt er iets niet bij het boeken van uw workshop of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. 

Workshop met grote groepen

Bent u op zoek naar een leuke bezigheid voor een grote groep? Of wilt u graag een workshop Engelse hanging basket maken met een grote groep volgen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en is het mogelijk om een aparte datum te bespreken. Een gezellige leerzame dag met een prachtig resultaat: dat is waar het bij Tuincentrum De Bruijn om gaat. 

Engelse-hanging-basket-maken

Workshop bij Tuincentrum De Bruijn volgen

Een workshop volgen bij Tuincentrum De Bruijn draait om een gezellige, leerzame dag waar u naar huis gaat met een leuk resultaat. Tijdens de workshop wordt u voorzien van koffie/thee en lekkernijen en is het ook nog eens mogelijk om nieuwe mensen te ontmoeten. U krijgt de juiste begeleiding als het gaat om het maken van een Engelse hanging basket en kunt kiezen uit ontzettend veel zomerbloeiers om deze te vullen. De workshop vindt plaats in onze kas en u bent dus omringt door prachtige planten en bloemen. Een workshop volgen heeft verschillende voordelen:

  • Nieuwe mensen leren kennen
  • Creatief bezig zijn
  • Leren van elkaar
  • En nog veel meer...

Meer informatie over workshops en online boeken

Wilt u meer informatie over welke workshops er de komende tijd gaan komen? Kom dan langs bij Tuincentrum De Bruijn of neem contact met ons op. Op onze website zullen wij tijdig aangeven als er een nieuwe workshop aankomt. Boek nu uw 'Engelse hanging basket maken' en geniet van een ontzettend leuke dag! Bekijk de pagina over deze workshop om te zien welke data er nog beschikbaar zijn. 

Boek nu