Volop hangplanten bij Tuincentrum De Bruijn

Na een aantal maanden van afspraken maken, lockdowns en andere ingewikkelde coronamaatregelen is het nu weer tijd om lekker te shoppen wanneer het jou uitkomt. Ons tuincentrum hangt weer vol met prachtige hangplanten, hangzakken, zomerbloeiers en vaste planten. Ben jij al geweest? Ook de hanging baskets zijn vanaf nu klaar om op te halen. Kom langs bij Tuincentrum De Bruijn en ervaar zelf hoe het is om onder een bloemenhemel van hangplanten te lopen. Je bent gewaarschuwd: je gaat vaak niet met lege handen naar huis. Tot snel!

Engelse hanging basket besteld?

Heb jij één van onze vier varianten van de Engelse hanging baskets besteld in onze webshop, dan is het nu tijd om jouw hanging basket op te halen. Kom langs en neem jouw orderbevestiging mee naar het tuincentrum. De e-mail met de betalingsbevestiging op je mobiel is genoeg! Wij hebben de hanging baskets onder perfecte omstandigheden gekweekt:

  • met de juiste hoeveelheid licht,
  • onder de beste temperatuur,
  • met de perfecte waterbehoefte.

De hanging baskets zijn nu klaar om in jouw tuin te shinen. Ben jij één van de 124 gelukkigen voor wie wij een hanging basket hebben gemaakt, kom dan nu langs in ons tuincentrum in ’t Goy, nabij Houten. Wil je dat jouw hanging basket een zomerlang optimaal groeit, koop dan gelijk onze Turbo Plantenvoeding. Gegarandeerd volle bloei en geen oude bloemen meer uithalen! Da's pas genieten van bloemen.

Hangplanten - Tuincentrum De Bruijn

Hangplanten kopen bij Tuincentrum De Bruijn

Als je wel eens bij ons in het tuincentrum bent geweest, weet je dat je nooit met lege handen naar huis gaat. Wij hebben ook dit jaar weer een prachtige bloemenhemel van hangplanten. Een ronde door ons tuincentrum is op zichzelf al een feestje. Wij hebben een ruime keuze aan hangplanten. We laten je graag zien welke parels er nu in ons tuincentrum hangen.

Grote keuze aan hangplanten

In ons tuincentrum hangen veel verschillende soorten hangplanten in alle denkbare kleuren. Bij ons vind je roze, paarse, oranje, gele, witte, blauwe, rode en lila bloemen. Ontdek onze vele soorten hangplanten:

  • Petunia: één van de bekendste zomerbloeiers, ook wel Surfinia genoemd. De kelkachtige- of trompetvormige bloemen zijn beschikbaar in allerlei kleuren zoals paars, roze, wit, geel, oranje en lila.
  • Fuchsia: De klokjesbloem of bellenplant is weer helemaal terug van weggeweest. Voorheen vonden we hem nog ouderwets, tegenwoordig is de fuchsia weer helemaal hip. Fuchsia bloemen zijn roze met paars en bloeien tot en met oktober. Hier heb je dus heel lang plezier van!
  • Lobelia: we hebben ze in het wit, roze, zachtblauw of donkerblauw en ze hangen prachtig in jouw tuin, balkon of terras. Deze hangplant bloeit tot diep in de herfst.
  • Hanggeranium (Pelargonium): deze éénjarige perkplant bloeit van mei tot oktober. Verwar de hanggeranium niet met de gewone geranium. Beschikbaar in ons tuincentrum in het lola, paars, rood, roze en wit. Er zit dus altijd een passende kleur voor jou bij.
  • Sutera: ook wel Bacopa genoemd is een hevig bloeiende kuipplant in het blauw, roze of wit. Gebruik de bacopa als bodembedekker in een bloemenperk of als hangplant in een hanging basket. Wil je extra lang genieten van deze prachtige bloem? Geef de plant dan wekelijks een mestbeurt met onze Turbo Plantenvoeding. Zo bloeit jouw hangplant geheid de hele zomer lang.
  • Begonia: naast de kamerplant, bladbegonia, perkplant en knolbegonia hebben we ook nog hangbegonia. Iets minder bekend, maar zeker niet minder mooi. Verkrijgbaar in diverse kleuren en vormen geeft deze tropische doorbloeier jouw tuin, balkon of terras direct meer sfeer.

Hangplanten - Tuincentrum De Bruijn

Zomerbloeiers

Tuincentrum De Bruijn is dé plek voor kleurrijke bloemen. Vul plantenbakken, bloempotten en borders met vrolijke zomerbloeiers. Geef jouw tuin een boost met de geurende en gekleurde tuinplanten van De Bruijn. Bij ons koop je alleen de beste zomerbloeiers voor een zomerlang kleur en geur in de tuin. Wij kweken onze bloemen onder de beste omstandigheden. Zo garanderen wij jou de mooiste en kleurrijkste planten en bloemen. Ook voor potgrond, plantenvoeding, hydrokorrels en potterie kom je bij ons langs.

Bezoek Tuincentrum De Bruijn in ’t Goy en bekijk onze grote aanbod aan hangplanten. Ons tuincentrum staat vol met bloemen voor een feestje in de tuin.

Plan jouw route