DIY: Engelse hanging basket maken

Heb je ooit je eigen Engelse hanging basket willen maken? Nu is je kans! Tuincentrum de Bruijn in Houten biedt een leuke en spannende workshop aan waarbij je je eigen unieke hanging basket kunt maken. Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig; het enige wat je nodig hebt is enthousiasme en een creatief oog. Tijdens de workshop word je stap voor stap begeleid bij het maken van een unieke Engelse hanging basket. Met de hulp van een van onze ervaren werknemers leer je de juiste planten te selecteren, ze in de mand te bevestigen en ze op een esthetisch verantwoorde manier te rangschikken. Aan het eind van de workshop heb je een prachtige, unieke, zelf gemaakte hanging basket om mee naar huis te nemen. Dus, waarom kom je geen hanging basket maken bij Tuincentrum de Bruijn in Houten?

Schrijf je in >>

Welke bloemen zitten in een Engelse hanging basket?

De lente is een prachtige tijd van het jaar wanneer de bloemen beginnen te bloeien en de dagen helderder en warmer worden. Er gaat niets boven een heldere en kleurrijke hanging basket om een beetje lentevreugde in je tuin te brengen. Engelse hanging baskets zijn bijzonder populair, omdat ze een prachtige reeks kleuren en bloemen bieden waarvan je het hele seizoen kunt genieten. Van levendige petunia's (grootbloemige surfinia's) tot delicate geraniums en prachtige pelargoniums. Kies je favoriete kleuren om een prachtig geheel te creëren. Of je nu een vleugje levendigheid wilt toevoegen aan je terras of een prachtig element in je tuin wil creëren, een Engelse hanging basket is de perfecte manier om dat te doen.

Wat kost een hanging basket? 

In ons tuincentrum in Houten kan je alle kanten op! Koop losse producten en ga thuis zelf aan de slag. Waarom niet gezellig met vrienden, collega's of famlie een workshop volgen in ons tuincentrum om zelf een hanging basket te maken? Naast heel veel lol, krijg je goed tips, adviezen en inspiratie! Ben je lekker lui? Schaf dan een kant-en-klare hanging basket aan. De kosten voor een hanging basket komen uit tussen de 40 en de 60 euro, met gegarandeerd het hele seizoen bloeiplezier! 

Meer vragen? Lees alles over onze workshops op onze website of bekijk de kant-en-klare exemplaren in onze webshop. Maar wil je echt verrast worden en genieten? Kom dan langs in ons tuincentrum voor een ware wandeling onder de bloemen door. Zoveel hanging baskets bij elkaar heb je nog nooit gezien! We zien je graag een keer bij Tuincentrum de Bruijn in Houten.