Zomersluiting bij Tuincentrum De Bruijn

Zomersluiting bij Tuincentrum De Bruijn

Met de zomer in volle gang, is het tijd om je tuin in bloei te zetten en te genieten van al het groen om je heen. Tuincentrum De Bruijn in 't Goy kondigt hun zomersluiting aan! Van 9 juli tot en met 1 oktober sluiten wij tijdelijk onze deuren. Maak je geen zorgen, deze sluiting is bedoeld om nieuwe planten te kweken, een grondige schoonmaak te houden en om het team welverdiende rust te gunnen. In deze blog ontdek je meer over de zomersluiting, de beschikbaarheid van Turbo Plantenvoeding in de webshop en jouw laatste kans op zomerbloeiers.

Voorraadverkoop zomerbloeiers

Dit is jouw laatset kans op zomerbloeiers, vaste planten en meer! Voordat ons tuincentrum zijn deuren sluit, willen we jou als klant nog een laatste kans geven om te profiteren van onze voorraad zomerbloeiers. Dus kom langs en grijp je kans om je tuin te transformeren in een bloeiend paradijs. Naast zomerbloeiers kun je ook terecht bij De Bruijn voor kwekerspotgrond, gieters en cadeautjes voor juffen en meesters. Wat dacht je van een leuke cactus, een paar tuinhandschoenen of een leuke kamerplant om de juf of meester te bedanken. Wees er snel bij, want op = op! Op vrijdag 7 juli en zaterdag 8 juli ben je nog één keer welkom om je tuin nog een laatste zomerse touch te geven voordat de zomersluiting begint.

Zomersluiting - De Bruijn

Turbo Plantenvoeding gewoon bestelbaar in de webshop

Hoewel het tuincentrum gesloten is, betekent dit niet dat je helemaal zonder je favoriete producten van De Bruijn hoeft te zitten. Tijdens de zomersluiting blijft onze Turbo Plantenvoeding gewoon beschikbaar in de webshop. Kies de hoeveelheid potten, betaal gemakkelijk online en binnen 3 werkdagen heb jij jouw potten Turbo Plantenvoeding in huis. De verzendkosten binnen Nederland bedragen altijd €8,50, of je nu 2, 4 of 100 potten koopt. Dus waar wacht je nog op? Bestel jouw Turbo Plantenvoeding en geef je planten de voedingsboost die ze nodig hebben!

Bestel Turbo Plantenvoeding

 

 

Inplantservice voor- en najaar beschikbaar vanaf oktober

Wil jij volgend jaar sowieso weer genieten van mooie bloembakken? Goed nieuws! Vanaf oktober is de voorjaarsinplantservice bij Tuincentrum De Bruijn weer beschikbaar. Je kunt je bloembakken inleveren gedurende de maanden oktober en november, waarna wij deze vullen met de door jou geselecteerde plantensamenstelling en onder de beste groeiomstandigheden laten groeien. Jouw bloembak is tegen mei volgend jaar dan weer voorjaars-klaar! Wil je ook in het najaar genieten van kleurrijke bloembakken? Maak dan gebruik van de najaarsinplantservice. Het team van De Bruijn vult jouw bloembak(ken) ter plekke in het tuincentrum met kleurrijke en winterharde planten. Zo geniet je ook in de koudere maanden van prachtige herfst- en winterpracht. Onze inplantservice is de ideale manier om je buitenruimte het hele jaar door levendig te houden. Tip: koop twee bakken! Eén voor het voorjaar en één voor het najaar.

Inplantservice - Tuincentrum De Bruijn

We zien elkaar weer in oktober

Tuincentrum De Bruijn sluit jaarlijks elke zomer haar deuren. Dit stelt het team in staat om nieuwe planten te kweken, de faciliteiten grondig schoon te maken en zichzelf op te laden voor de drukte van het najaar. Het is een tijd van vernieuwing en investering in kwaliteit, zodat we jou als klant nog beter kunnen bedienen wanneer we in oktober weer open gaan! Terwijl we nieuwe planten kweken en onszelf opladen, kun je nog steeds gewoon Turbo Plantenvoeding bestellen via de webshop. Dit is je laatste kans om te profiteren van onze voorraad zomerbloeiers en andere benodigdheden voor je tuin. Breng vandaag of morgen nog een bezoek aan Tuincentrum De Bruijn voordat de zomersluiting begint en vul je winkelkar nog één keer met allerlei mooie bloemen voor een prachtige zomer! Namens het hele team van De Bruijn wensen we je een onvergetelijke zomer. Tot in oktober!

Bestel Turbo Plantenvoeding