EasyFix kerstboomstandaard

De makkelijkste manier om jouw gezaagde kerstboom op te zetten: de EasyFix kerstboomstandaard. Geen gedoe met het aandraaien van schroeven totdat de kerstboom rechtop staat in de standaard. Met de EasyFix kerstboomstandaard staat jouw kerstboom binnen 5 seconden rechtop en zeer stevig. Ben je benieuwd naar de EasyFix standaard? Kom dan langs in ons gezellige tuincentrum in 't Goy.

Waarom een EasyFix kerstboomstandaard?

Ontdek de vele voordelen van een EasyFix kerstboomstandaard. Een EasyFix kerstboomstandaard is zeer makkelijk in gebruik, zorgt ervoor dat jouw kerstboom binnen 5 seconden rechtop staat, heeft een mooi design en is verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren.

Easyfix kerstboomstandaard - De Bruijn

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Ontdek het mooie, strakke design van de EasyFix kerstboomstandaard in verschillende kleuren:

  • Zwart
  • Antraciet
  • Groen
  • Brons
  • Industrieel
  • Wit

Waterreservoir

De EasyFix kerstboomstandaard heeft een diameter van 39cm en is bruikbaar voor kerstbomen met een maximale stamdikte van 13 cm. Heb je een grotere boom, dan bestaan er ook grotere standaarden. De EasyFix standaard is voorzien van een waterreservoir van 2,5L zodat jij de kerstboom gemakkelijk water geeft. Vul het waterreservoir met water en zorg dat de onderkant van de stam altijd een klein beetje onder water staat. Zo behoudt de boom langer zijn naalden en geniet jij zo lang mogelijk van een mooie kerstboom. Zet de boom niet te dicht bij de verwarming en hang geen zware ornamenten in de takken. 

Even voorboren en jouw kerstboom staat direct rechtop!

Let op dat jouw kerstboom wel voorgeboord moet worden. Geef bij de aankoop van jouw kerstboom aan dat je hem wilt gebruiken op een EasyFix kerstboomstandaard. Bij Tuincentrum De Bruijn boren wij een gat in de onderkant van de stam van jouw boom. Als je thuiskomt, prik je de stam van de kerstboom zo op de pin van de EasyFix standaard. De kerstboom staat binnen 5 seconden rechtop. Dat is alles! Makkelijk toch? Met de EasyFix standaard weet je zeker dat jouw boom de hele decembermaand stevig staat.

Koop een EasyFix kerstboomstandaard bij De Bruijn

Wil jij jouw kerstboom ook snel en gemakkelijk opzetten? Dan is de EasyFix kerstboomstandaard iets voor jou! Wij hebben verschillende maten en kleuren beschikbaar. Kom langs bij Tuincentrum De Bruijn voor de mooiste kerstbomen en de handige EasyFix kerstboomstandaard. Kom je er even niet uit? Onze medewerkers helpen je graag. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina.

Bekijk de openingstijden