We zijn weer geopend!

Vanaf 1 maart is Tuincentrum De Bruijn weer geopend! U heeft het twee maanden zonder ons moeten doen, maar vanaf vandaag bent u weer van harte welkom bij ons prachtige tuincentrum in 't Goy. Kom snel langs en bekijk ons ruime aanbod! 

Assortiment Tuincentrum De Bruijn

Bij Tuincentrum De Bruijn in 't Goy bent u op het juiste adres voor ontzettend veel tuinartikelen. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende producten:

Tuincentrum De Bruijn is hét tuincentrum als u op zoek bent naar de perfecte verzorging van uw planten. Onze medewerkers geven u namelijk graag tips over hoe uw planten, binnen én buiten, nog mooier kunnen gaan groeien. Wellicht dat u niet de juiste potgrond gebruikt of de planten niet op de juiste plaats hebt staan. Kom langs en vraag tips aan onze medewerkers over de verzorging van uw planten!

De mooiste planten van de straat

Heeft u terrasplanten rondom het huis staan die maar niet mooi willen groeien? Ook hier heeft Tuincentrum De Bruijn de oplossing voor: turbo plantenvoeding. Turbo plantenvoeding is een voeding die u bij elke gietbeurt mengt met het water. Door de werkende stoffen in de voeding zullen uw planten prachtig gaan groeien en bloeien en hoeft u nooit meer oude bloemen weg te halen! Kom langs en bekijk ons aanbod turbo plantenvoeding of bestel het in onze webshop!

Bestel nu turbo plantenvoeding

Weer-geopend-De-Bruijn

De maand maart: Engelse hanging basket maken

In de maand maart staat de workshop 'Engelse hanging basket maken' bij Tuincentrum De Bruijn centraal. Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar voor deze leerzame en creatieve workshop. Wellicht leert u wel een paar nieuwe vrienden kennen! Wilt u met een grote groep een workshop van Tuincentrum De Bruijn volgen? Neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen wij samen met u een datum prikken voor een workshop met uw groep. 

Boek uw workshop nu

Kom langs bij Tuincentrum De Bruijn!

Om ons complete aanbod planten en overige producten te komen bekijken, nodigen wij u van harte uit bij ons tuincentrum in 't Goy. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag met het verzorgen van uw planten op de beste manier. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons prachtige tuincentrum. Tot ziens!